vrijdag 16 november 2012

Sinterklaas

De tijd gaat zo snel, binnenkort staat sinterklaas alweer op de stoep en komt de kerst eraan. Dus heb ik me toch maar weer aan de poppetjes gewaagd, het blijft leuk om te doen. In het leuke boekje staan ook nog de kerstman en kerstvrouw, dus wie weet. Het zou wel een leuke extra versiering zijn voor in de kerstboom straks.
Zo en nu weer even verder aan de tas voor mijn collega en de sjaal voor mijn dochter moet ook nog af. Tot de volgende keer!

vrijdag 9 november 2012

Zo lang geleden..

Ik heb mijn blog héél erg verwaarloosd de afgelopen maanden. Om de één of andere reden kon ik er niet meer in komen en dat kreeg ik in eerste instantie niet opgelost. Daar heb ik me een paar ochtenden nu mee bezig gehouden en ik kan gelukkig weer een bericht plaatsen.
Natuurlijk betekent het niet dat ik ook alle haakactiviteiten heb verwaarloosd, want dat is niet zo. Ik heb geen foto's meer van alles dat ik heb gemaakt de afgelopen tijd, dus even een korte samenvatting.


De laatste gelukspoppetjes (daarna was ik het echt zat):
 Een mini hondje, een muisje en een aapje (van Christel Krukkert):
En, jawel, voor mijn dochter 2 Pokemon knuffels: Emolga en Oshawott:

Ik ben ook aan grotere projecten begonnen, waarvan er in ieder geval 2 af zijn. Een gehaakte tas van plastic tasjes en een nieuwe schooltas voor mijn dochter, gehaakt in granny squares en stripes.

En dan zijn er natuurlijk nog projecten die nog niet af zijn (gehaakte plastic tas voor een collega, een deken van granny's, verjaardagskadootje voor een vriendin)), waar ik nog aan moet beginnen (sleutelhangers!) en die ik graag nog wil maken (heel veel). De tas voor mijn collega komt er zo uit te zien (en ik mag wel opschieten, want ik heb er al een fles parfum voor gekregen):

En de deken wordt zoiets als dit:

Het is geen excuus voor de verwaarlozing meer dan een half jaar, in ieder geval is dit wel weer een goed nieuw begin :-)
Als laatste nog de  Liebster Blog Award. Niet dat ik nog enig recht heb om daar nog iets mee te doen, maar ik heb een blog gevonden van een jonge haakster. Ze is ook al een tijdje bezig, haakt ontzettende leuke dingen, maar heeft nog niet zoveel volgers. Dus bij deze zou ik de award aan haar willen geven. Ze heet Leonie, is 19 en haar blog is hier te vinden: http://madebyleonie.blogspot.nl/

Tot de volgende update en dan natuurlijk over niet al te lange tijd!