vrijdag 17 februari 2012

Nog meer gelukspoppetjes..

Hallo allemaal,
Ik ben nog steeds helemaal in de ban van de gelukspoppetjes. Ook ik heb het boekje gekocht en het lijkt erop alsof ik ze allemáál ga maken. In de tussentijd heb ik ook andere dingen gemaakt, zoals een muts, sjaal en wanten voor beide dochters; een opbergtas voor wol; bloemen gebreid en natuurlijk haak ik nog steeds hoopvol verder aan mijn deken van granny's. Ik vind niet alles mooi of interessant genoeg om op mijn blog te zetten en ik vind het een hele klus iedere keer weer om goede foto's te maken. In ieder geval wil ik wel mijn nieuwste aanwinst aan gelukspoppetjes laten zien: een bruidspaar, een piratenmeisje, een feestvarken en een paardje. Het bruidje is niet heel erg goed, de kleur van haar gezicht is fout en ik ben van plan om haar een keer overnieuw te doen. Maar een bruidegom zonder bruid op de foto kan ook niet.
Het is echt heel erg leuk om deze poppetjes te maken. Makkelijk, snel en je kunt ze net zo veel oppimpen als je zelf wilt. Gewoon proberen!
En dan wil ik ook nog even zeggen dat ik een award heb gekregen. Mijn allereerste!! Het is de Liebster Blog Award en ik heb hem van Soesa gekregen. Lieve Soesa, heel erg bedankt, ik ben er trots op en ik zal eens goed nadenken aan wie ik hem zou kunnen geven..

Dat was het weer. Bedankt voor het bekijken en ik hoop dat jullie een reactie achterlaten! En tot de volgende keer,

groetjes, Anneke